maanantai 29. joulukuuta 2014

Ja niin joulu joutui...

Jouluksi tuli puuhasteltua pikkujuttuja pitkästä aikaa ja oli ihan ajatuksissa laittaa tänne ennen pyhiä, mutta eihän sitä kerennyt koneelle kunnolla istumaan ennen aattoa.. Laitanpa nämä kuitenkin näin jälkikäteen tänne.

Jouluksi askarreltiin ulko-oveen uusi koriste, kun pikkulinnut olivat edellisestä hakeneet täytteet lämmittämään pesäänsä. Nyt askartelin jotain vähän enemmän pikkulintuja kestävää. Askartelumassasta otin piparkakkumuotilla "pipareita", jotka maalasin akryylimaaleilla ja sipaisin vielä kerroksen lakkaa pintaan. Kaapista löytyikin vielä sopivasti tuomoinen niini(?)köynnös ja nauhaa ja siitä sitten vain kaikki kasaan. :)


Sittenpä satuin saamaan kaveriltani pussin Lumiukkosoppaa ja olin röyhkeä ja kopsasin tämän. Mikäpä olisikaan kivampi pikkumuistaminen, kun joulun alla saattoi ovelle yllätysvieraita ilmestyä. Löysin yhden ohjeen Innolla-blogista, en sitten sen enempiä googletellut oliko alkuperäinen, mutta tässä minun versio lumiukkosopasta:

Etiketin tarvikkeet sattuivat löytymään kaapista; lumiukkoihin valkoista sormiväriä, nenä ja kädet kynillä. Päädyin pyöriteltyäni ideoita aika yksinkertaiseen malliin. Lumiukkosopan ainekset: pussi kaakaota, pari vaahtokarkkia, karkkikeppi (ja pari konvehtia).

Sitten vielä muutama päivä ennen aattoa bongasin jenkkiläiseltä DIY-sivulta (etsin linkin myöhemmin) pitsein koristellut lasipurkin. Ja vaikka itse en nyt niin romanttisesta tyylistä perusta, niin tätä oli pakko kokeilla, kun kaikki tarvikkeet löytyivät kaapista Ja lähtipä parit kipot pukinkonttiinkin! :)






Tämmöistä tämän joulun alla. Jospa nyt tämä blogikin päivittyisi useammin, kun pipopaja jää toistaiseksi tauolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti