sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Pienen Pingu-fanin synttärikekkerit

Niin se vain aika rientää, että meillä juhlittiin eilen kätevän emännän 2-vuotissynttäreitä. Tällä hetkellä tytsyn ehdoton lemppariohjelma on Pingu (mikään muu ei juuri kelpaa), joten halusin ottaa tämän fanituksen kohteen pieneksi synttäriteemaksi.

Ensinnäkin väkertelin kutsut. Minullahan oli hieno visio avautuvasta iglusta, jossa Pingulla olisi synttärijuhlat, mutta prototyypin väkerrettyäni, tulin siihen lopputulokseen, että saisin hermoromahduksen ennen kuin kutsut olisivat valmiina, joten päädyin hieman yksinkertaisempaan malliin. Pingviini on itse kortti ja teksti massussa. Aika kiva siitä tuli, vaikka itse sanonkin.

Ja että kortti mahtuisi kuoreenkin, niin siivet taittuivat halaukseen :)

Pingviiniparvi

Itse kekkereillä pingviiniteema näkyi vain kakussa. Vuoden tauon jälkeen taiteilin marsipaanin kanssa ja lopputuloksena aikas kiva pingviinikakku. Pohjaksi paistoin kolme kääretorttupohjaa. Täytteeksi haaveilin vadelma-valkosuklaamoussea, mutta koska minä en siis vieläkään muista kauppalistaa ulkoa, vaikka aina niin luulen, niin täytteeksi tuli vadelmahilloa, sekä valkosuklaa-rahka-kermavaahtoa. Hillo teki täytteestä aika makean, mutta tuo kermavaahtosekoitus oli minusta ainakin mielettömän hyvää, mutta toimisi varmasti huomattavasti paremmin tuoreiden marjojen kanssa. Mutta makeudestaan huolimatta kakku teki hyvin kauppansa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti