torstai 29. elokuuta 2013

Noshin mäykyt

En malta olla esittelemättä Noshin uutta ihanaa mäyräkoirakuosia, vaikka pipoja kummempaa en siitä vielä ole ehtinyt tehdä. Kesällä näin Facebookissa ennakkomainoksen syksyn uutuuksista, jossa mäykyt komeilivat ja sitä sitten odotettiinkin, kuin hullu kuuta nousevaa! Viimein tulivat mäykyt myyntiin ja pakko oli heti tilata pala jokaista sävyä. Nyt pystyi taas pipojen tekemistä ajattelemaan edellisen satsin jälkeen, ja nämä lähtevät samaan paikkaan kuin edellisetkin, eli myytäviksi koirien hyväksi, ja varmaan tulevat koristamaan etenkin mäykkyihmisten päitä! :)

Kaikissa sävyissä
Ihanat mäykyt pipossa

Mäykkymeri


Samaan pakettiin lähtee myös pipot, jotka tein Pienestä Hattutehtaasta löytämästäni (minulle) uudesta kuosista Znok Desingnin ketut ja pöllöt -jerseysta. Kangas on kyllä kuin karkkia! Joutuu varmaan vielä tilaamaan palan, jos sitä itselleenkin, tai lähinnä meidän tyttöselle, siitä jotain tekisi.


Ja vielä laitan tähän nipun avainkaulanauhoja, joihin pariin lisäsin pikalukot. Kylläpä muuten tökkii nyt silmään, kun vasta kuvaa katsoessa huomasin, että yhdessä nauhassa kuvio menee eri suuntaan, mutta on ehkä just ja justkestettävissä, kun viimeiset pätkät mäykkynauhaa on nyt tuhlattu, niin ei pääse uuttakaan tekemään...

2 kommenttia:

  1. Oi ihanaa kangasta, mut noi avainauhat ovat aivan mahtavavat, pystyiskö sulta tilaamaan kahta tuollaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Valitettavasti tällä hetkellä on tuo mäykkynauha loppu, mutta saahan sitä tilaamalla lisää, niin voin sitten tehdäkin. :)

      Poista