perjantai 2. joulukuuta 2016

Tipsu-tontun comeback

Kun minä ja pikkuveljeni olimme pieniä, yhden joulun alla joulukuun ensimmäisenä aamuna huoneidemme ovenkahvoihin oli ilmestynyt joulusukat, joissa jokaisessa oli pieni yllätys. Joka yö aina jouluaattoon asti Tipsu-niminen tonttu hiippaili pujauttamaan sukkaan jotain pientä.


Edelleenkin lämmöllä muistelen Tipsu-tontun yllätyksiä, ja miten jännitys kasvoi aattoa kohti lähestyessä. Tänä vuonna päätin herättää Tipsu-tontun henkiin ja tarjota samaa joulun taikaa omille lapsille. Ja kyllä oli joulukuun ensimmäisenä aamuna tässä talossa hämmennystä, jännitystä ja innostusta! Ja iltaisin on mietitty, että mitäköhän se Tipsu seuraavana yönä sukkaan pujauttaa..

Joulusukat ovat askarteluhuopaa ja ompelin ne käsin villalangalla. Olipa muuten hidasta puuhaa pitkästä aikaa! Koristelut ovat kankaalle tarkoitetulla kohovärillä ja lisäksi liimasin pieniä koristetähtiä sekaan. Lopuksi pujotin vielä kulkusen kultanauhaan ja sidoin sen villalangasta pyöritettyyn ripustusnyöriin, että voi kuulostella, milloin se Tipsu-tonttu joulusukkaan yllätyksen pujauttaa. <:)


Myös nämä tontut tuntuivat olevan kiinnostuneita joulusukista

Laitoin mukaan myös joulukortit Tipsulta. Vaikka lapset eivät osaa vielä lukea, niin olihan se jännää saada joulukortti tontulta!


Pahoittelen hieman huonoa kuvanlaatua, kun unohdin järkkärini töihin ja täytyi turvautua Lumiaan, kun kuvausta ei oikein voinut lykätä.. Nyt muuten näperryksiä löytyy säännöllisen epäsäännöllisesti myös Instagrammista @hanninpaja, joka ehkä saattaisi päivittyä hieman blogia useammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti