maanantai 13. toukokuuta 2013

Pantoja

Ei ole pitkä aika, kun kaveri kysyi, että enkö meinannut pantoja tehdä. Silloin totesin vielä muiden projektien pitävän kiireisenä, mutta kuinkas kävikään... Menin viime viikolla hakemaan Kätevästä Kädestä lisää tarvikkeita näyttelyvöihin, kun siellä tuttu työntekijä esitteli tekemiään pantoja. Siinä sitten pantaa ja tarvikkeita hypisteltyäni oli suorastaan pakko ostaa ihan vähän tarvikkeita, ihan vain kokeeksi.

Tein pääasiassa puolikuristavia pantoja, joita itsekin tykkään treeneissä käyttää, koska ne saa napattua nopeasti pois koiralta kaulasta. Lisäksi tein pari säädettävää pikkupantaa sukulaispariskunnan 4 kk vanhoille yorkkipojille. Oli aikamoinen palikkatesti, että sain säädettävien pantojen osat ja pannan käännökset oikeinpäin, mutta lopulta toimivia tuli! Puolikuristavien pantojen teko oli nopeaa, pisimpään vei koristenauhan ompelu. Hieman näin jälkikäteen ajatellen, olisin tuosta kiristyvästä osasta voinut tehdä hieman lyhyemmän, mutta toisaalta, eihän meillä koirilla pannat ole kaulassa kuin pihalla, niin ei pääse sotkeutumaan kotona tassuihin. Jos emännällä on pipo joka viikonpäivälle, niin on myös kohta koirilla pannat!
Kaikki pannat

Pentupannat

Voisiko olla koiran pannassa parempi teksti? :)

Amalia poseeraa pannassaan
 Yritin sitten ottaa koko porukastakin kuvan yhdessä, mutta lopputulos oli seuraava: :D5 kommenttia:

 1. Onpas söpöjä pantoja :)
  Tekisitkö Martallekin? Puolikuristavaa olisi vailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä! :) Ja on minulla vähän ekstrakappaleita valmiina.. Millaisen pannan Martta haluaisi? :)

   Poista
  2. Kiva juttu! Sie voit yllättää Martan ;)
   Muita toiveita ei ole kuin että panta sais olla aika "käypänen", ettei roiku jaloissa ulkona. Martta kun kulkee aika paljon irti lenkeillä.

   Poista
  3. Okei, minä teen muutaman, niin saapi Martta sitten valita. :)

   Poista