perjantai 10. helmikuuta 2017

Paluu jouluun

Loppiaisestakin on jo yli kuukausi, mutta palataan silti hetkeksi joulun tunnelmiin, kun nyt viimein sain kaivettua joulukuvia Lumiastani ulos, niin tulee nämäkin kirjattua muistiin. :)

Joulun alla hulinaa riitti ja askarrella ei ehtinyt niin paljon, kuin olisin halunnut, mutta kuitenkin ehdittiin tehdä lasten kanssa kummeille sekä mummeille ja ukeille pienet joulumuistamiset. Pieneen joulukoriin tehtiin yhdessä piparkakkumausteisia riisisuklaita, valettiin kynttilöitä ja näperrettiin joulukoristeita soodataikinasta.

Soodataikina oli uusi tuttavuus ja sen kanssa meinasi palaa ensin rauhallisella ihmisellä hermot. Mutta koristeista tuli huomattavasti kauniimpia, mitä valmiista askartelumassoista, niin vaikka kuinka vannoin, etten tee taikinaa enää ikinä, niin saattaapa ensi jouluksi kuitenkin valmistua taas koristeita.
Kynttilät valettiin kristallisteariinista laseihin, jotka lapset lopuksi maalasivat. Ihan ei äidin visio tähdistä lasin kyljessä toteutunut, kun omapäiset taiteilijat halusivat toteuttaa visionsa, mutta näkyypähän ainakin taiteilijoiden oma kädenjälki, kun äiti ei ole ideoineen sotkemassa.Vielä pari päivää ennen aattoa tehtiin piparkakkumausteisia riisisuklaita, joista tulikin aikas hyviä! Suorastaan harmitti, kun omaan suuhun ei jäänyt kuin muutama kappale.


Nämä koottiin pieniin koreihin, joihin lisättiin vielä muun muassa glögiä ja jouluservettejä.Jospa nyt taas yrittäisi siirtyä järkkärin käyttöön, niin saisi nuo kuvat hieman paremmin kehiin. :D Mutta instagram päivittyy hieman useammin. Jos haluaa tulla seuraamaan löytyy @hanninpaja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti