torstai 10. lokakuuta 2013

Rotupipokirjo laajenee

Pitääpä sanoa, että WOW! Löysin sivuston, josta voi tilata kankaita lukemattomilla eri printeillä. Mukana myös monia, monia eri koirarotuja! Ei siis enää pelkkiä mäykkypipoja.. ;) Pakkohan sieltä oli ensin pala tilata kokeeksi. Toimituksessa meni tovi, mikä on ihan ymmärrettävää, kun mikäli oikein käsitin, niin jokainen kangas printataan tilauksen tultua. Ja meneehän sitä postissakin joku hetki, että se tänne Pohjolaan löytää.. Puuvillaneulos osoittautui todella hyväksi, laadukkaan tuntuiseksi kankaaksi. Tuolta voi tilata myös oman suunnitelman mukaan, joten tulevaisuudessa pääsee mahdollisesti tekemään jotain myös omasta designista! :)

Koepalan tilasin alaskanmalamuutin kuvilla ja palasta syntyi kaksi malamuuttipipoa!


6 kommenttia:

  1. Onpas hieno! Aikas makeen sivuston olet löytänyt, aloin heti haaveilla itsekin semmoisesta Nuuskun, Rapsun ja Sisun tähdittämästä kankaasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sivusto oli kyllä todella löytö! Ei tartte enää seuloja valotella pipoja varten.. Saapi uniikkejakin pipoja/vaatteita ja itselläkin pyörii päässä hirmuisesti ideoita, joita pitäisi päästä toteuttamaan! :)

      Poista
  2. Nyt on mammalla muuttipipo!

    VastaaPoista
  3. Et myis toista pipoa? saisin miniälle joululahjaks, jolla on kaksi malamuuttia. Miniä ihastuisi samantien

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä molemmat ehdin jo lahjoittaa eteenpäin, mutta minulla on tilauksessa lisää malamuuttikangasta. Teen jatkossa pipoja myyntiin asti toiminimellä ja sivu löytyy tällä hetkellä vielä vain Facebookista: https://www.facebook.com/TurrikkaPuoti Tuolla ilmoittelen, kun kankaat saapuvat ja pipoja alkaa olla valmiina. :)

      Poista
    2. Hei nyt on muuttipipoja myynnissä! Hinta 15 €/kpl, tilaukset: turrikka@outlook.com. :)

      Poista