keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Urakkapalkkana hyvä mieli!

Parisen viikkoa on saumuri öisin surrannut, kun lupasin tehdä erinäisiä juttuja myytäviksi koirien hyväksi. Hieman pieni hampaidentekijä meinasin välillä viivästyttää yötyöläisen urakkaa, mutta sain kaiken valmiiksi ajoissa, vaikka tällä kertaa näyttelyvöihin ei enää öitä riittänyt.

Tuolla lounaisessa suomessa on hurahdettu mäykkypipoihin, joita teinkin sinne vinon pinon, tai oikeastaan kaksi vinoa pinoa. Kangas taas tuttua PaaPiitä. Lisäksi kettukuosit ovat mäykkyväen suosiossa ja löysinkin Käpysestä ja Pienestä Hattutehtaasta minulle uusikuosisia kettukankaita. Lisäksi jo aiemmin oli esitetty toive pääkallopiposta ja viimein kangas löytyi, myöskin Pienestä Hattutehtaasta.

Toinen isompi satsi tuli pantoja. Tuli mäykkykuosia ja kettukuosia, sekä tilasin Antassusta valmiiksi kuvioituja polypreeninauhoja. Niistä olikin nopea tehdä, kun ei tarvinnut koristenauhan kanssa taiteilla. Tyhjensin Kätevän Käden O-renkaista ja lisäksi sieltä hommasin polypreeni(?)nauhat. Koristenauhoja tilasin mm. Hanhelista ja Sampsukasta. Pannat ovat edelleen puolikuristavia, mutta aavistuksen erilaisia. Kuva seuraa perässä.

Vielä ekstrana pyöräytin muutaman avainkaulanauha, kun minulle oli jäänyt malamuuttiompeluista pikkulukkoja, niin tulivat nekin hyötykäyttöön. Ne vasta olivatkin nopeita tehdä! Urakasta loppujen lopuksi valmistui kaikenkaikkiaan 77 pipoa, 28 pantaa ja 6 avainnauhaa, että eiköhän noilla muutama ropo koirille saada. Nyt on aika semmonen kaikkensa antanut ja hyvä fiilis! Nyt minä keskityn pienempiin projekteihin.

...eikä muuten varmaan tee mieli tehdä pipoja vähään aikaan... :D

ja vihreitä mäykkyjä vilisi silmissä
Pinkkejä








Laaduntarkkailija

Vino pino pinkkiä
ja vino pino vihreää
Kettukuosit

ja kovasti metsästetty pääkallokuosi
Puolikuristavan pannan toisenlainen kuristuskiristysosa
Mäykkypannat
Kettupannat
Valmiiksi kuvioiduilla nauhoilla
Kaik yhdes koos
Ja osa avainnauhoista.


2 kommenttia:

  1. Ei vitsi! Vähän hienoja! Meidän Hipullekin kelpais :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän minä voin teidän Hipullekin pannan tehdä :) Mutta sinähän oot niin näppärä, että hetkessä pyöräytät pannan itekkin :)

      Poista